Bikupan den 9 december 2019 – Julmusik med Olov Markstedt

Trubadur Olov MarkstedtSäsongens sista Bikupa på Sankt Olovsgården gick i julens tecken.

Gott julfika med saffransbullar och pepparkakor serverades innan trubadur Olov Markstedt välkomnades med applåder av ordförande Gunda Johansson och ett 50-tal besökare.

Olov inledde julmusiken med Dan Anderssons visa Jag vilar vid min mila. Ljuva toner genljöd i samlingssalen när han sjöng och spelade gitarr och munspel. En skön stämning uppstod eftersom med stillhet och eftertänksamhet i juletid. Olov genomförde tio julsånger med en blandning av kända svenska och utländska sånger samt lite småprat emellan. Framförandet avslutades med Jul, jul strålande jul av Tommy Körberg. Olov fick varma applåder av lyssnarna och stort tack av Gunda!

Ett annat trevligt inslag i slutet var lotteriet med böcker som vinst. Var och en fick en gratislott vid ankomsten och överblivna lotter såldes till lågt pris!  Spänningen var stor som vanligt och vinsterna uppskattades! De kanske blev en julklapp till någon!

Gunda avslutade mötet och önskade alla God Jul och Gott Nytt år!
Text: Barbro Vallin               Foto: Sören Wallén

Bikupan 9 december