30-årsfest på Hotell Aurum

Mikael LindgrenLördag den 26 oktober firade Aktiva Seniorer 30 år som förening. 59 medlemmar slöt upp i höstmörkret på hotell Aurum till en härlig feststämning med trerätters middag varvat med rolig underhållning.

Ordförande Gunda Johansson hälsade alla välkomna och gjorde en tillbakablick kring hur föreningen bildats och utvecklats till en givande och stor förening. Hon tog även upp hur styrelsen sett ut tidigare, vem som haft ordförandeposten genom åren samt presenterade den nuvarande styrelsen.

Ett annat positivt och uppskattat inslag under kvällen var skådespelare Mikael Lindgren som underhöll publiken med historier, musik o sång samt lockade till mycket skratt och rungande applåder. Han beskrev bl.a. i sina monologer sitt tidigare samarbete med omtyckte revyartisten Kjell ”Jompa” Johansson på ett intressant och humoristiskt sätt.
Text och foto: Barbro Vallin