Bikupan den 29 april – Mannekänguppvisning av vårens mode

Mannekänguppvisning på BikupanFemtiotalet Aktiva Seniorer fick häromdagen se en del av vårens mode under en modevisning på Bikupan i S:t Olovsgården. Jörgen Sundqvist från Garderoben bidrog med kläderna, höll i visningen och guidade de duktiga mannekängerna på ett proffsigt sätt!

Mönsterrika plagg med ljusa lätta färger för både damer och herrar kan vi förvänta oss av modet i vår! Färggranna klänningar med kort, svängig kjol samt en och annan rak modell verkar vara på modet. Med bolero eller kofta till. Också herrarna fick förslag på både jackor, skjortor och byxor i olika färger och mönster samt några förslag på keps och hatt. Skor i olika modeller och kvalité visades också för både män och kvinnor. Jörgen beskrev ganska ingående plaggens kvalité samt lätthet att bära och sköta dem.

På bilden syns mannekängerna för dagen: Lennart Lundmark, Inga-Maj Ek, Östen Lundqvist, Kristin Holmström, Erland Stenman samt Solveig Fuhrman. Tack till Jörgen och inte minst de skickliga mannekängerna!
Text: Barbro Vallin Foto: Sören Wallén