Aktiva Seniorer i Skellefteå

Vi firar 30-års jubileum lördagen den 26 oktober kl. 18.00 på Hotell Aurum.

JubileumPris: 350 kr (subventionerat) Drycker betalar du själv.
Anmälan till Monica Lindqvist senast den 3 oktober 12 oktober
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070-349 98 37
Betalas till: Bg 388 - 6033 eller swish 123 104 12 35
Inbjudan HÄR!

Välkommen!

Skridskobanan i Svandammen Nordanå.Förbundet erbjuder föreningarna kostnadsfritt att skapa en egen webbsida som en subdomän till förbundets domän.

Nu är vår webbsida "sjösatt" och igång. Vi har fått hjälp av Förbundets webbmaster att starta upp den och nu är det upp till oss att anpassa den efter våra behov.

Skicka din bästa årstidsbild till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så kan jag publicera den. Blir det många fina bilder, så kan de få en egen plats på sidan!

Klicka runt och bekanta dig med sidan, länkar finns till Förbundets sida och andra Aktiva Seniorföreningar i Sverige. /Sören

Aktiva seniorer är en ideell förening med syfte att främja medlemmarnas kulturella och andra gemensamma intressen.

Aktiva seniorer är ingen pensionärsfacklig organisation och bedriver vare sig politisk eller religiös verksamhet.

Förbundet Aktiva seniorer startades 1989 och har spridits över stora delar av Sverige. Som organisation är FAS medlem i Medborgarskolan. I dag finns ett 50-tal lokala föreningar, från Luleå i norr till Ystadi söder, med cirka 20.000 medlemmar.

Aktiva seniorer i Skellefteå bildades i april år 1989 och hade från början 16 medlemmar. År 1994 hade medlemsantalet ökat till 71 och vid det högtidliga 10-årsjubileét år 1999 var antalet medlemmar 200 personer. I dag har lokalföreningen i Skellefteå drygt 350 medlemmar, Torsten Wiklund var föreningens första ordförande. I dag är Gunda Johansson ordförande.

Grunden för vår förening är medlemmarnas kunnande och erfarenhet vilket nyttjas i verksamheten. Vi strävar efter ett rikt utbud av god kvalité i form av kulturarrangemang, bussresor, studiecirklar, föreningsmöten och studiebesök.

Vi i styrelsen välkomnar för tips från er medlemmar på olika föredrag och andra aktiviteter.

Varmt välkomna till vår gemenskap i Skellefteås Aktiva seniorer!